Lolita Alışveriş yapan var mı, ürünler anlatıldığı gibi doğal mı ?Bebeğim için ürün sipariş etmek istiyorum.Keciboynuzu özü, ruseym ,bebek irmiği gibi
Alyakbrfth Lolita ben çoğu ürünlerinden aldım ek gıdaya gectigimizden beri kullanıyoruz çok memnunuz kizim severek yiyor 8 aylik olduk ek gıda dönemimizde baya işimize yaradı doğal olduğunu düşünüyorum çünkü çoğu doktor onaylıyor
Erselinannesi Lolita ben ürün hakkında yorum yapmayım ben direk yerlerine gittim temiz bir yere benziyor en azından içinizi bu açıdan rahatlatiyim
Lolita [bilinmeyen] Cok sevindim tatlim biz de basladik anne sutu +mama ile besleniyor kizim doktorumuz baslamamizi gec bile kaldigimizi soyledi.Simdi ürünleri sepetime ekledim ,almadan önce danışayım dedim .Malum söz konusu bebiş olunca iyice irdeliyoruz her şeyi.Tesekkur ediyorum cevabınız için 😘
Lolita Milasmom çok faydası olduğunu duydum gerek kilo alımı açısından, gerekse bağışık sistemi açısından b.Biz henüz 4 ay 24 günlüğüz. Ruseym 8.aydan sonra veriliyor die biliyorum .Siparişleri verirken onuda verdim .