Zeynepeymen Nil33 ılık bi duş alın banyo sonrası ıhlamur için bebeğinizi emzırmek dısında fazla yaklasmayın gecmesn sık sık dinlenin son care mınoset vea parol agrı kesıcı kullanabılırsnz
Glin89 Nil33 maskeyi hiç çıkarma yüzünden ellerini sık sık yıka bide ıhlamur limon iç bide nar greyfurt portakal limon elma bunları sık meyve sıkacagından karıştır iç ertesi güne bomba gibi ayaktasın
Happybaby Nil33 ben 4 mevsim grip olurum en son grip olduğumda günde 3 bardağa yakın ıhlamur kaynatıp içtim bebeğime doğru dürüst yaklaşmadım emzirme dışında sen vücut direncini tukettiklerinle arttırırsan bebeğin de bağışıklık kazanmış olur
Betul34 Çocuğa bulaşırsa nasıl tedavi ediliyor benim evde Bi hastalık mevcut ne kadar korusamda bebeğime geçti sanırım hapşırıyor 13 günlük daha
Dodonay Betul34 ov sizinki çok ufak. Doktora götürün ilerlemeden bnce. Bi ayı dolmadan grip olursa küvöze alıyoruz demişlerdi bana 😕
Dodonay Betul34 anne sütü tabiki şifadır da hasta olduysa çok ihmal etmeyin. Ciğerlerine inerse daha kötü çünkü
zeyzeyinannesi Mutlaka masekw gece gündüz uyurken bile ve odayı sık sık havalandırhergün duş almaya çalış kıyafetini sürekli değiştir ve sık sık el yıka canım çabuk atlatmak için yapılacaklar malum ama narenciye ye fazla yüklenme 😊 umarım bebeğine geçmez