zeynepasel26 Merhaba hayırlı geceler 7 Buçuk aylık bir kızım var gece beslenmesini 6 aylıkken bıraktı bazen çok mu erken diyorum endişe ediyorum boyu kilosu çok iyi şükür bir sağlık sorunu yok ama anne yüreği işte dayanamıyorum bazen size danışmak istedim
Purple13 zeynepasel26 uyanmıyorsa ağlamıyorsa yetiyordur gündüz yedikleri Endişe etmeyin bence. Tabi doktorunuza danışın
S_ezel zeynepasel26 Anne sütü mü alıyordu sadece ve uyku düzeninde nasıl değişiklikler oldu, bir de nasıl bıraktırdınız acaba?
Kizimkuzum zeynepasel26 kendisi bıraktı ise bir sorun yoktur bence. İnanin onlar doğuştan bilgeler. Kendileri icin en iyiyi yapıyorlar bize sadece bu sinayalleri takip etmek ve kabul etmek kalıyor.
Serap11 zeynepasel26 Boyu, kilosu yerindeyse zaten önermiyorlar 6 aydan sonra rahat olun. Biz bırakmaya çalışıyoruz gerçi 4 gündür bıraktık gibi sizin ne güzel bırakmış kendisi. Gündüz beslendikleri yeterli geliyor demek ki. Uyku da temel besin kaynağı
zeynepasel26 S_ezel Hem anne sütü hem mama alıyor kendi bıraktı özel birşey yapmadım gece uyanmamaya başladı
zeynepasel26 Serap11 Kontrollerde doktorumuz bir sorun görmedi ama ben evham yaptım maalesef evet gece deliksiz uyuyunca sabah çok enerjik kalkıyorlar
zeynepasel26 Minikuzu Hayır 10 gibi uyuyor sabah 7 buçuk 8 gibi uyanıryor kendi kendine oldu tabi nadiren olsa gece mızıklıyor ama beşiğinde sallıyorum geri dalıyor
Minikuzu zeynepasel26 maşallah. İnşallah bebeğimde öyle olur çünkü çok yoruldum. Günde kaç defa ek gıda alıyor beslenmesi nasıl ben mi eksik birşeyler yapıyorum bilmiyorum
zeynepasel26 Minikuzu Bazen 2 bazen 3 kez ek gıda veriyorum aralarda ayran meyveli yoğurt vs şeyler veriyorum bebelac 2 veriyorum geri kalan zamanlarda uyumadan önce