yabe2210 Kuzlar delirmek üzereyim artık kızım 1.5 yaşında ve yemek yemiyor kahvaltı yapmıyor delirmek üzereyim 4 kilo dogdu ve şuan kilosu 10 kg canı ne isterse onu yiyor tadına bakıp agzından geri çıkarıyor günlük çeşit çeşit yemek yaparım ama çocuk yemiyor üzülüyorum artık bu duruma artık ben kötü anne moduna girdim o derece gece sabaha kadar emiyor acaba onun etkisi var mı diyorum hadi sabah kahvaltı yapmadı diyelim 9 10 da uyanan çocuk 2ye 3 e kadar açıkmaz mı ne olur yardım edin nasıl yeme alışkanlığı kazandırabilirim yapmadığım şey kalmadı. Agzında 12 tane diş var hadi diş çıkarıyor yemiyor diyorum dişi patlatıyor gene yok gene yok ek gıdaya başladığım haftalar çok güzeldi herşeyden dolu doluu yiyordu bi kere hastalandı diş çıkarmaya başladı o günden beri adam akıllı yemek yediremez oldum.. bi çaresi yokmu bu durumun
Aysem-5 yabe2210 ayy canım ya benim oğlan da 5 yaşında sinir ediyor beni yumurta peynir yemez kahvaltı yapmaz nasıl yaşıyor anlamıyorum sürekli söylüyorum maalesef bazen kızıyorum olmuyor yemek bı kenara sofra da görse kusuyo 😔😥
Dilekanne yabe2210 11 aylık,benim oğlumda aynı durumda,aynı postu inan ben açıcaktım,1 ay öncesine kadar çok iyiydi,20 gündür sadece anne sütü alıyor başka bişey istemiyor,ne olucak bilmiyorum 🤷♀️
yabe2210 Aysem-5 benimki de öyle kendi yesin diye önüne koyuyorum çatal kaşık veriyorum alışsın diye mümkünatı yok yemiyor nasıl olacak bilmiyorum beynim durdu artık
yabe2210 Sumeyyeenes benim kızımda öyle gören herkes ay nasıl zayıflamış diyor beni iyice çileden çıkarıyorlar
yabe2210 Dilekanne ay bi tuhaflar ya gerçekten kızsam olmuyor oyun oynatarak yediriyorum olmuyor en son telefona başvurdum belki yer diye ondan da ışık gözükmesi acaba garezi bana mı diyorum babası anneannesi babaannesi dedeleri yedirsin belki yer diyorum onlarada aynı şeyi yapıyor şaşırdım kaldım
Teachermom Benim oglum da 10.5 aylik cok iyi yerdi ama bir iki haftadir bin bir şaklabanlik yaparak yediriyorum.
yabe2210 Teachermom ben neler deniyorum bi görseniz hayret edersiniz. Delirmiş bu kadın dersiniz kesin
Teachermom Bir kek yapiyorum onu ve kahvaltida omleti severek yiyor birtek digerleri benim israrim oyuncaklar vs.ile