MssKrks Kızlar aranızda yıkanabilen dijital baskılı halı kullanan var mı ? 😊 Çocuk odasına ve mutfağa yaptırmak istiyorum. Memnun kaldığınız sipariş edebileceğim site veya instagramda sayfa var mı ?
Asyayse MssKrks simenteks ve miocasa mi neydi instgramdan cok memnunum jel taban baskı hali yıkanabilir okqdar memnunum ki iyi ki iyi ki diyorum. leke çıkmayan bisey dok islak mendille sil yine cikiyor yikamasi kolay temizlemesi taşıması kola. simdi koridorumq.alaxagim bende bir de mutfaha
efelettin Ben kullanıyorum canım çok memnunum. Halı Furyası diye instagram sayfası olan bi siteden aldım.
MssKrks Asyayse Teşekkürler canım Bende normal halılardan bıktım vallahi çok ağır, yıkamaya gönder dur, hele bir de üzerine dökülen bir şey oluşumu çıkarmaya uğraş 😂 makinaya atıp kurtulmak istiyorum
MssKrks nurelem Yaa 😟 yıkarken mi oldu sıkma yaptırmamak ve yumuşatıcı kullanmamak gerekiyormuş sanırım
Asyayse MssKrks ben sıktiriyotum hicbisey olmuyor ama yumuşatıcı koymuyorum gercekten mahvediyor cunku🤣 kucuk paspas gibi olani yumuşatıcı ile yıkadım kotu oldular digerlerinde bisey yok. birde 4 m2 den sonrası makineye de sığmıyor benim ki 9 kilo makinem en fazla 4 m2 sığar
nurelem MssKrks canm nasıl oldu hiç bilmiyorum koridorun genişti oraya iki tane almıştık ama kenar dikiileei koptu ve ezildi pek iyi değil
MssKrks nurelem Zaten çok uzun ömürlü değil diyorlar ama çocuklu anneler için mecbur bi yerde temiz tutmak zorundayız yerleri malum virüs de var 😩 paronayak oldum
Asyayse Kizimmmmm 40 derece de nrmal yıkıyorum yumuşatıcı koymuyorum 600-800 devirdemsiktiriyorum canim o an kac devir isterse yani🤣 bazen 1000 de de sıkıyorum halıya bisey olmuyor makineyi savuruyor makineye zarar veriyor yani 600-800 devir yeterli ortalama hava güzel gunesliyse 6-8 saatte kuruyor. Ben aksam ustu yıkıyorum qksam hafif güneş aliyor pglen güneşi de halıyı bozuyor zamanla