Deletedmom414 Erkenden uyumaya başladı saat 6 da uyudu. Sabah 4 Te kalkar heralde😩 6 aylık olcaz sizinkiler kaçta yatıp kaçta kalkıyorlar?
birprensannesi1 Mom078 bacım bizimkiler atak döneminde düzeliyor , sonra eski haline dönüyor 😂 hani başkalarının bebeği atak döneminde huyları kötü oluyor ya bizimki de tam tersi 🤣😂
vilnius Deletedmom414 ya bizimki sürekli 21:30 da uyurdu hiç şaşmazdı 3 akşamdır 11:30 da uyuyor hani 10 olur 10:30 olur anlarım da çok geç uyku düzeni değişti resmen şimdi yeni uyandı daha kaçta uyur allah Kerim . Neden acaba ?
TugceAna O değişir canım sürekli öğle ilkinde uykusunu biraz ertele çocuk zamanla kendi düzenini oturtur birimde 8-30 9 yatış sabah 8-9 arası uyanıl gün içinde de bir maç iki saat uyuyor 🤣 çok şükür 15 aylık ama sürekli değişiyor maalesef
Mom078 Deletedmom414 Değişiyor kuzum be benim de öyleydi evi değiştirdim ters düz olmuştu yeni yeni düzeliyor işte
2balbiranne Deletedmom414 9 da sersemleşiyor bazen 9da uyutuyorum bazen yarım saat daha idare etmesi için çırpınıyorum geç uyansın diye ama 9da çoğu kez uyumuş oluyor
Meltems Egelim canım geçen yıl bende senin gibi diyordum keşke 10 dk daha uyusam derdim şimdi 15 aylık hala 9 9.30 arası yatar 7 7.30 arası kalkar. Bebeklerin ayına göre düzeni normali bu çünkü. Sana tavsiyem gece o yatınca sende yat dinlen.
Minikpandalarinannesi Deletedmom414 6 ay 10 günlük 9 da uyuyor ama saat başı uyanıyor 🤣 sonra 12 de bi uyanıyor 2 ye kadar oturuyoruz 2 de yatıyor 4 de kalkıyo emiyo gerı uyuyo sabhda 6 da ayakta cingöz
biraskmasali Deletedmom414 uykusunu düzene sokmalısın yani sabah ilk uykusunu 2 saat 2.uykusunu 1.5 saat ve 3. Uykusunu 45 dakika yaparsa akşam 8 de yatırır san sabah 7 de kalkar eğerki akşam uyutmassan uyku gerilemesi yaşar hani geç yatırayım erken kalsın diye birşey yok o gün daha huysuz olur gözlemlersen