Sinirden hala titriyorum bunu yazıyım ki sakın hiç biriniz gitmeyin oraya anneler. Oğlum 5 ay 18 günlük bugün lokal anestezi ile sünnet ettirdik. Sünneti genel cerrah yapıyor. Kanama olursa beni arayın ama olmaz dedi. Eve geldik oğlum çok fazla ağlıyordu normaldir dedik bugün biraz zor olur demişti doktor. Altını açıyım bi dedim ki ne göreyim. Sargı bezi kıpkırmızı. Beze kadar kan bulaşmış hemen doktoru aradım getirin bakalım dedi. Evden nasıl çıktık bilmiyorum. Bi de doktor pişkin pişkin damarı iyi dikmemişiz kusura bakmayın diyo. Tekrar uyuşturup diktiler yavrumu. Uyuşmasını çok beklemeden başladı işleme alet çocuğa değer değmez çığlık atıyordu bebeğim ben de dayanamadım bağırdım uyuşmamış canı acıyor görmüyomusun dedim beni dışarı aldılar eşim kaldı yanında. Ama ben dayanamadım tabi geri daldım içeri. Eşim de kızmış Uyuşmasını bekliyordu iyice. Neyse işlem bitince tartıştık tabi az da olsa mahçup oldu Bi yarım saat bekleyelim gitmeyin bakalım duruma dedi. Bekledik kanama durunca eve geldik. Şimdi iyi çok şükür gülüyo arada uyuttum. Ama aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım canımdan can gitti. İki kere uyuşturucu almış oldu bu daha çok şişesine sebep olur mu başına gelen var mı. Bardak koymayın dedi doktor Bi tek fitil ile bepanthol verdi. Ama güvenmiyorum artık ona da napmam gerekir bakım için bana yardımcı olun ne zaman iyileşir siz süreci nasıl atlattınız