Balimkizim Bu tarz bi kurumdan araba ya da ev alanınız var mı? Güvenilir mi gerçekten . Teslimat süresi vs. Nasıl? Kredi çekmek istemiyoruz az biraz paramız var araba almak istiyoruz ama Emin olamadık
omerrmoms Balimkizim araba hakkında bir bilgim yok.ama biz ev için başvuru yapacaktık çok güvenilir gerçekten. Fakat 1 ay içinde de kredi çıkabilir 52 ay içinde de demişti ve hemen ödemelere başlıyor sunuz. Bizim için hem kira hem kredi ödemek zor olacağı için yapamadık ama bence güzel bisey
DeniZzZzbrn Ya çok güzel bir başlık olmuş bende hep merak ediyorum ev olayına girmeye cesaretimiz yok ama araba için on görüşme yapmıştım fakat eşim güvenmiyor. Bir tanıdığımız almış ama emin evimden.
Mirayekrs Bende burda bekliyorum araba için başvurduk sürekli aradılar bizde güvenmediğimiz için alamadık
Slcn42kurt Balimkizim kuralar canli olarak cekiliyo gitmek isteyen cekilise gidebiliyo gidemeyen canli olarak netten izliyor
Slcn42kurt Katilim bedeli olrak 2 bin tl verdk 30 bin tl olarak aldk arabamizi finansevime katildik ama baya arastirma yaptik bzde katilmadan
Tubau Balimkizim Arkadaşım araba aldı ve ev de alacak bu yöntemle. Prosedürünü bilmiyorum ama o memnun kaldığını söylemişti. Eminevimdi
ArasCinarveAnnesi Balimkizim Babam ev için yazılmıştı. Yaklaşık 4 sene sonunda çekilişlerde çıkmayınca bünyeden çıkmak istedi. İçeride biriken parasıyla ev bünyesinden çıkıp araba aldı. Ama sanırım şans meselesi annemin kuzeni yazıldıktan 1 ay sonra çekilişte çıktı ve evini aldı oradan
brsnhsm Balimkizim Birevimdem yani birarabamdan araba aldık 3 sene olmadı daha. Bi sıkıntı çıkmıyo 9.ayda aldık arabamızı. iyiki almışız fiyatlar aldı başını gidiyo
Pnrmus Kurada ciktiktan sonrami araba yada evi secebiliyorsun. Sectigin ev kura cikana kadar satilursa. Aklimda deli sorular
Sdatrk Pnrmus biz yeni yazildik Eminevim e ödemeye başladık 3 seneye girdik bakalım ne zaman cikicak. Çevremde bu sayede ev alanlar var inşallah bizde onlardan biri olabiliriz. Kura sana çıktığı zaman gidip buluyorsun evi biz 450 bin liraya yazildik o fiyatta ev bakicaz