Gzrilknur Arifeeee şubat sonu olur mu 😅🙋♀️. Emekleme + koltuğa tutunup yürüme. Koltukta Elini bırakıp 2 sn sonra oturma. İkinci uykuya geçmeden kahvaltı üçüncü uykuya geçmeden sebze çorbası yada püresi gece uykusuna geçmeden önce de meyve veriyorum. Beslenmeler uyku geçişlerinden bi saat önce. + 8 diş 💪😍
[silindi] Arifeeee 27 mart henüz emekleme yok ama kafası ve ayaklarıyla ilerleyebiliyo diş de yok ama galiba bugün anne dedi yada öyle bişey 😄😄
Arifeeee iremceren 6 diş mi maşallah 🙈🥰 biz daha birini çıkaramadık erkekler tembel demek ki bu konularda 😊
iremceren Arifeeee genetik ya aile geç çıkardıysa bebekte geç çıkarabilir normal bu da bizim baya hızlı oldu biri çıkınca zaten peşpeşe geliyo 🙈
iremceren Arifeeee denedim ve alerji yaptı bidaha da hiçbir şey kullanmadım valla sadece diş kaşıyıcı
Arifeeee Gzrilknur beslenme olarak bende oyle ilerliyorum. Bizimki de tutunup biraz ayakta duruyor yarım yamalak o da. 6.hastalik geçiriyoruz şuan ek gid yok gibi. Diş de geliyor sanırım hepsinin ateşi halsizligi var üzerimizde.
Gzrilknur Arifeeee ben bolca havuç ve salatalık veriyordum dişi için. Buzluğa atıp veriyordum rahatlatıyordu. O yüzden erken patladı sanırım 3.5 aylıkken iki diş patladı
iremceren Arifeeee yok yok calgel benm denediğimn adı bidaha da aman dedm kullanmam yüzü kulak çevresi kırmızı noktacıklar oldu
Arifeeee ElifLiva 12 Mart bizimde 😍bizde de uyku yok emekleme çalışmaları ama henüz sonuçsuz 😃 hasta olduk ek gıda da sıkıntılı şuan
Elif-Liya Arifeeee bizim de 12 mart 😘❤️ yemek yedirmek sıkıntı uykusuz diş yok ama 2 gün önceki kontrolde doktorumuz az kalmış çıkmaya dedi sürünmeye çalışıyor ama beceremiyince bağırıyor 🙈
Gzrilknur Arifeeee erkek 4. Ayda 9 kiloYdu. Ama bu aya kadar 10 kiloyu bulmadı yavaşladı . ayda 200 250 gr alıyor Yada bu ay 10 olmuştur 🤷♀️ hiç tartmıyorum 6. Aydan beri. takılmadım hiç kiloya.