Ahkukulivahkukuli Hadi kızlar bu postta en sevdiğiniz vay canına bunu herkes kesin kullanmalı dediginiz ürünler neler markaları ile paylaşalım 😊🌹🧚♀️
Tubaomerberzan Ahkukulivahkukuli Çatlaklar için Lierac jel (benim kurtaricim) Vaseline dudak balmı (kışın vazgeçilmezim) Nivea duşta vücut losyonu Loreal nem terapisi aleovera suyu (cildimi cok güzel nemlendiriyor) Gül suyu (gece yatmadan yüzüme sürüyorum) Hindistan cevizi yaği ♥️
Ahkukulivahkukuli Balkizlarim ayyy en sevdiğim hele bide çilek yagı oldu mu mmmmmmm yeme ye vücuduna sur yani bide bej biriktiririm onlari kahve ictikce 😊😍😍😋
Ahkukulivahkukuli Ben basliyim öncelikle Maybelline lash sensational maskara 😍 Bim rituel burun bandı ( aşığımmmm) Mac twig ruj 💋 La roche posay temizle jeli ve güneş kremi
zeynepogretmen Ahkukulivahkukuli yves rocher den önce ben de la Roche un temizleme jelini kullanıyordum güzeldi
Ahkukulivahkukuli Tubaomerberzan blistex dudaklarim aşırı catlardi kurtaricim oldu kesinlikle verdigin parayi kurusuna kadar hak ediyor canim. Nem terapisi nasıl bende almayı düşünüyorum hangisi kullandığın
Ahkukulivahkukuli Balkizlarim ben komple tum vücut peelinh yapıyorum üstüne dustan sonra at kılı fırçasıyla tarıyorum vucudumu muhtesem oluyor
Tubaomerberzan Ahkukulivahkukuli blistex i ilk defa duydum ama denicem mutlaka 🙏 benim cildim çok kuruyor kışın kuzenimin önerisiyle aldim bende 3 senedir kullaniyorum cildime iyi geldi .
Ahkukulivahkukuli Mom104 dus sonrasi gozenekler açıkken daha iyi ama istediğin zaman kullanabilirsin yani bi kaide yok cnm