Oglummmmm Arkadaşlar bebeğim 22 günlük pamukçuk oldu ağzı. Karbonatlı su dışında önerisi olan aynı problemi yaşayıp doktorunuzun verdiği bir damla olan var mı
Zagrozunannesi Oglummmmm evet bana verdı bu karbonat yap dedı olmazsa bi tane ılacın adını yazdı sağa ve sola ağzının ıcıne sık dedı pamukçuya dıkkat edın mantar yani tıptaki adı gpguslerınızı her zaman yıkayın ellerinizi yıkayın oyle emzırın bebeğinizi
BetulAkaIlgaz Oglummmmm Canım aktarlarda dut Şurubu var akşam bi çay kaşığı ver sabaha bişey kalmaz ben hep onu kullandım çok faydasını gördüm
Elizan28 Oglummmmm mikostatin süspansiyon var onu kullan karbonatli suyla beraber. Benim kizim 50 gunluk bizdede oldu her emzirmeden once göğsünü ya yıkayın yada silin iyilesene kadar cunku ufaklık emdiği icin gogus uclarina bulaşmış oluyo . her emzirmeden sonra karbonatlı suyla Güzelce varsa agiz mendiliyle silebilirsiniz. Sonra ilaci kullanın geçiyor
Pembelianne Oglummmmm agız mendilini parmaga doladik karbonatlı.suya banıp sildik banıp sildik biraz cok dgil bastırmakta gerekiyor cıkması icin mikostatin damlasıda
sebnem aynı postu bende açtım canım bugün bende mikostatin verdi sağ ce sola danlatıyorum ama karbonatlı su yaptım bugün geçmediği için inşAllah sonuç alırım bnde 2 3 güne en fazla geçmiş olsun
Mine Bizimde aynı doğduğundan beri var 50 günlük oldu haşa geçmedi karbonatlı su yapıyorum ama günde bi kez doktorum 3 kez yap dedi ilaçta verdi ama kokusu tadı çok kötü kıyamıyorum sıkmaya ağzının tadı bozulur kusar diye 😔
Ezgiderin Benim kızımda da var bize mikostatin verdi ama geçmedi bende karbonatlı su yapayım kaç kere yapıyorsunuz günde
1lk Doktor bize de mikostatin verdi ilk olarak parmağına gazlı bez dola üstüne dök ağzının iç kısımlarını kazır gibi hafifçe sil dedi sonra da kendi göğüs uçlarını sil dedi