Rrraaaiiinnn Deletedmom_36 merhaba ben pazardan aldim üzümleri saplarını ayikladim sirkeli suda bekletdim yarim saat civarı tekrar yikadim süzdüm ve kaynattım çatlayana kadr sonra süzdüm meyve suyu olarak veriyorum ama kara kuru üzümden hiç denemdkm 😇😁
burcuu26 Deletedmom_36 ben yapmıştım vok da guzel olmustu iyice dagilana kadar hasladim sonra blender dan gecirdim en son tekrar suzgecten gecirdim posasini ayırdım kivami ooyu olursa su ekle biraz daha kaynat canim
_mercanligunler Deletedmom_36 siyah kuru üzümü göz kararı suyla kaynattım blendır yaptım birde süzgeçten geçirdim, güzel oldu :)
Deletedmom_36 Rrraaaiiinnn uzum kurusu var su an elimde acaba ondan olmazmi olmadi yarin marketten aldiriyim🤗
dios_gokta Deletedmom_36 merhabalar ben ıcındekı çekirdekleri ayıkladım yıkadım ıyıce uzerıne su ekleyıp pişirdim catalla ezıp yogurda karıstırdım suyuylada cıcıbebeyı ıslayıp ezıp yogurda karistirdim öyle degerledırdım kolaylık diliyorum💓
Rrraaaiiinnn Deletedmom_36 ben yapmadım.ama yapanlar tarif vermiş bendede kuru üzüm var yaparım nasipse öğreneyim tarifi bende 🙈😇😁
Annebalisi Üzüm kurusundan olur tabii 10 15 tane üzerini geçecek kadar su koyup kaynatabilirsiniz. Şifa olsun😌
Deletedmom_36 Annebalisi 10-15 tane uzum cok az degilmi cok az cikmazmi🤗suzgecden gecireyim degilmi sonra
Annebalisi Deletedmom_36 Ben haftada 1 kere bu şekilde yapıyorum tabi bi seferlik çıkıyor o kadar üzümden. Siz bikaç günlük yapmak istiyorsanız daha fazla üzüm koyabilirsiniz☺️
burcuu26 Deletedmom_36 bir su bardahi uzume ben ustunu 4 parmak gececek kadar su ile yapmistim baya hasladim sonra blender dan gecirdim en sonra suzgecten ezdim sadece posa kaldi suzgecte çekirdekleri gecmesin diye yaptim baska seker falan hic atmadim
Deletedmom_36 Rrraaaiiinnn birlikte ogrenelim🤗aslinda biz bile icebiliriz sonucta faydali bol bol yapip icelim insallah🤗🍇
EbruArden3 Önce biraz suda bekletiyorum tozunu alması için,sonra tencereye alıp üstünü geçecek kadar su ekliyorum sonra kaynamaya bırakıyorum kaynadıktan sonra biraz şeker ekliyorum bi taşım daha kaynatıyorum sonra süzüp veriyorum bu kadar 🤷♀️💐
dios_gokta Deletedmom_36 hahahah yok canım yapacagım kadar ayıkladım 10 tane 10 tane hepsını yapacak nerde vaktım varkıne 2 tane bebem var 😂
Rrraaaiiinnn Deletedmom_36 vallahi öyle lohusaligimda yazdı benim üzüm süt yapar diye okumuştum yedim çokça ve hoşaf yaptik vallahi arttı ne zaman yesem arttiyordu gerçekten serum niteliğinde süt yapıcı etkisi var 😁😇🙈