HaticeY Uyutacak zaman şekilden şekilde giriyorum neyi seviyor anlamıyorum kucağımda zıplıyorum yanında pış pış yapıyorum hamak beşiğine koyuyorum en son çarşaf bile denedim ellerim kopuyor acıdan ama bu direniyor. 4 ay 8 günlük sizler nasıl uyutuyorsunuz
Ipekk HaticeY değişiyor. Emzirirken uyuyor bazen, beşiğinde kendiliğinden çoğu zaman kucağımda sallıyorum😒
Mineoksuzz HaticeY 5 aylık olduk bazen emerken uyuyor yada kucağımda gezdiriyorum öyle uyuyor sallamadım hiç
41Melike Emerken dalıyor zaten dalamadysa biraz da ayakta sallıyorum sonra beşiğe yorulunca yorgun düşüyor zaten bsey yapmaya gerek kalmıyo .. Bizde 4 ay 8 günlük dalamıyoruz sallanırken Bile gözler kapalı ama Bi sağa Bi sola kıpır kıpır biz dişlerinden biraz da böyle huzursuzuz ondan herhalde
HaticeY 41Melike ay bizimki ayak sevmiyor memede uyuyamıyor binde gündüz 1,5 2 saate bir uykusu geliyor yarım saat 40 dk uyuyor. Her uyutma bana bi işkenceye dönüşüyor valla dediğiniz gibi çok zor dalıyor
41Melike HaticeY ilk zamanlar ye iç uyu iyiydi 😊 büyüdükçe değişiyorlar aman tek derdimiz bu olsun napalım analık kolay değil 😁