Kuzeybey2209 Yeni doğum yaptım 23 günlük oğlum var önerdiğiniz hastahane ve doktor var mı acaba ücreti nedir yardımcı olur musunuz 🙏🙏
Umutaras Kuzeybey2209 Biz özel ilgi hastanesinde ersin beye gidiyoruz uzun süredir canım çok memnunuz tavsiye üzerine gitmiştik bizde zaten bir kere bile muayeneye gitmem yeterli sonra her türlü şeyi vatsaptan istediğin zaman sorduğunda mutlaka cevap veriyo teşhis konusundada şimdiye hiç yanılmadı ne sorsak cevap veriyo bıkmadan usanmadan 😂🙈
Dileklina Kuzeybey2209 medical park ali eynalli dogdugu gunden beri o doktora gidiyoruz kziim 13 aylik
Deletedmom377 Çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında soruyorsanız, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Dr. Gülhan Karakaya var. İlgili bir yaklaşımı var alanında iyi olduğunu düşünüyorum.
Merveeipek Özel konak hastanesi çocuk doktoru Eren sağıroğlu. Oğlum doğduğundan beri hep ona gideriz ve mükemmel bir doktor hem çok ilgili hem dalında çok başarılı. Ücreti de 115 TL gitmenizde fayda var memnun kalırsınız. ☺️
AylaDefneninAnnesi Merveeipek merhaba.. Eren bey aşı da yapıyor mu muayene sırasında aşı için başka yere mi yönlendirme yapıyor acaba?
1m_2m Umutaras 9 yıl önce.oglumj götürmüştüm ilgi hastahanesine.cocukla ilgili her bölüm wardi yanlış hatirlamiorsam.acaba o hastanede allerji doktoruda varmi?bilginz varmi
Umutaras 1m_2m hiç bilmiyorum canım ama vardır muhtemelen internetteki sabit hatlarından 7-24 açıyolar bi arayıp sor istersen
Merveeipek AylaDefneninAnnesi ondan tam emin değilim rota virüs gibi aşıları yapıyor sanırım bana siz alın getirin burda yaparız demişti ama ben o aşıyı yaptırmadım. Bir kere enfeksiyonumuz vardı muayene sırasında iğne ve fitil yazmıştı acilde vurdurdu