ozi ATC 34+2 de mecburi sezeryanla doğum yaptim. Doğmadan 3 gun once ciger gelistirici yapildi 2+2 doz. Bebeğim 2660 gr dogdu ve kuveze konulmadi Elhamdulillah.
Hrcntes ATC 36 hafta 2480gr doğdu çok şükür küveze girmedi tatlım inşallah girmez senin de içini ferah tut kötü düşünme
Princesmother ATC bizde 35+4de dogduk.oglumun kilosu 3.200du 've bize ciger gelistirici igne vurmuslardi.oglum kuvezde kalmadi birlikte ciktik hastaneden.bebeginin kilosu nasil?
Tugbissimsek Merhaba Diler hanimin takibindeydiniz degil mi? Happy momdqn yazismistik.bende mesut beyin takinindeydjm 36. Haftamda suyum geldi bebegim 2665 gr dgdu cok sukur kuveze girmedi. Sariligi var sadece onuda yavas atiyir.Allah yardimciniz olsun insallah hic korkmayin bebeginiz saglikla dogacak🤲🏻💞
ATC Tugbissimsek evet canım onun takibindeydim ama bi sıkıntı çıktı esencan da Süreyya hanımda yapıcam doğumu 😊
PnrTurK ATC 🤚 ben cnm ama bebeğim boyu 51 cm kg 3550 idi doktora göre daha doğrusu ultrasona göre 38+6 idi ayaklarım patlamak üzere olduğu için ödemden alalım dedi istemedim ama gelişimi tamam sen korkma dedi ve aldı sadece erken doğum olan çocuklar fazla huzursuz ve mızmız oluyor ve senin bebeğinde o kg ile solunum sıkıntısı falan yoksa girmez küveze
Yagmurmert ATC ben 36 haftalık doğum yapmıştım zorunlu sezeryanla. Suyum azdı ve kilo alımı durmuştu. 2450 doğmasına rağmen küveze girmedi.
Onurnerminmert Sltnbl2018 merhaba benim oğlumda öyle doğdu küvezde kaldınız mı? Rop testi yaptırdınız mı?
Ysmnege ATC 35+6 da normal doğum yaptım,2530 doğdu bebeğim be küveze girmedi.bir problem yaşamadık cok şükür,dilerim siz de sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız
Masalbaby1 ATC o tamamen bebeğin ciğerinin reflekslerinin gelişimine bağlı 1920 doğdu 1700 e düştü küveze girmedi ama 12 gün hastanede kaldı emme refleksi gelişmediği için ama inşallah sağlıklıca alırsın kucağına
Annnisshhh Kızlar benim bebeğim de 35 haftalık doğdu acaba gelişim evreleri normal çocuk gibi mi devam ediyor mesela ikinci ayda agulaması gerekityoe gülmesi oyuncakları elle tutmaya çalışması gerekiyor ama benim bebeğim de bunların hiçbiri yok sizde nasıl
Yamacimm ATC rabbim şifasını versin dualarımız onlarla bende 3 ocakta 35+4 doğum yaptım bugün 18. Gün solunum sıkıntısından yatıyoruz ve ne zaman çıkacağımız belli değil .. doktor bugün pek iç açıcı konuşmadı .. sende bebeğinde duamdasınız 🙏🙏