TueYlmazKl EmrEGEbru hayır dikkat etmeye çalışıyorum soğuk seyler yemiyorum bile bebeğe etkisi olurmuş
Ataberk EmrEGEbru ben ilk zamanlar çok yiyordum içim çok yanıyordu ama şuan çok şekerli diye dondurma yemiyorum
aylin3834 EmrEGEbru ilk aylarda soğuk gaz yapar falan dediler çok soğuk tüketmemeye dikkat ettim ama şuan 5 aylığız hiçbirşeyden kısmıyorum herşeyi yiyorum gazını çok rahat çıkartıyor çok şükür
Nisanur İlk zamanlar soğuk hiç bişe yemiyordum gaz yapmasın diye su dahi içmiyodum şimdi 87 günlüğüz ara ara dondurma yiyorum ama yine soğuk su falan içmiyorum
EmrEGEbru aylin3834 banada aynı şeyi söylediler. Soğuk su içme dondurma yeme çocuğada geçer falan diye. Yaz aylarında da sıcak tüketmek bi yerden sonra yeter dedirtiyor 😃
Zeynapasel EmrEGEbru 30 gündür herşeyim ılık annemler kiziyor bana şakın soguk yeme içme diye artık 40 bitsin istiyorum soguk suya hasret kaldım
TZA [bilinmeyen] bana da dün doktor dedi gaz yapar diye yok kuru fasulye yemem mercimek yemem deme o sana yapar gazı bbeğe değil dedi aynı şey soğuk içinde geçerli heralde şimdi siz de böyle yazınca
EmrEGEbru Ravzayrk benimde etrafımdakilerden duyduğum bişeydi. Birebir emziren annelere sormak istedim neler yapılıyor diye
Mervee98 EmrEGEbru yaz kış buzlu su içerim hamileykende içtim şuanda içiyorum gazınıda rahat çıkartıyo maşallah 2ay 25günlüğüz
EmrEGEbru [bilinmeyen] hamileyken bende çok tüketiyordum ama etrafımdan yeme içme uyarılarını duyynca bi sorayım dedim neler yapılıyor 😃