Selamun aleyküm ☺️
Nasılsınız ? Tatlı annelerin küçük canavarları nasıllar ? Allah hepimizin evladını hayırlı,salihli evlatlardan eylesin inşaAllah
11 gün arayla dayımın eşini yani yengemi ve kuzenimi kaybettik. Anne oğul arasına sadece 11 gün girdi ve ölüm sebepleri corona oldu. Herhangi bir kronik rahatsızlıkları yoktu. Uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldılar. Plazma kanı dahi vücutları kabul etmiyordu. Üzücü ve kahredici günler sonrası ebedi olan dünyalarına yolcu oldular. Ruhlarına birer Fatiha okur musunuz ? (Mustafa,Fatma)
Şimdiden Allah razı olsun
Büyük oğlum alerji döneminden geçti. Baya yorucu süreçlerdi. Kazasız belasız atlattık. Darısı miniği alerji olan annelerimizin başına olsun inşaAllah. Allah’ın izniyle atlatırsak almış olduğum bu kitabı gerçek anlamda ihtiyaç sahibi olan bir anneye hediye edeceğim demiştim 😌 aldım lakin hiç kullanmadım. Bakınmak için açıp bakmıştım o kadar. Alerji gıda tarifleri beynime kazınmıştı artık

Burda miktar belirtmeden satış yapmak yasak diye biliyorum. O açıdan gerçekten ihtiyacı olan bir anneye cüzi bir miktar karşılığında yollamak istiyorum ☺️