Lazymom Bebeklerinize tattırma işlemine ne zaman başladınız, nasıl tepki aldınız deneyimlerinizi paylaşır mısınız, 3.5 aylık oldu oğlum birde dişi çıkıyor, bir daha ki aya yavaş yavaş tattırma yapmayı düşünüyorum.
Melikederinakinnn Lazymom oncelikle bebeginiz anne sutumu aliyor mamami bu onemli ayrica istege bagli degil doktorunuz onerdigi zaman ek gidaya baslayin eger mamayla besleniyorsa genelde doktorlar 5.ayda tadimlara basltyo eger anne sutu aliyorsa 6. Ayda baslatyo tadimlara
aslikls Lazymom çok çok erken şu an bebeklerin bağırsak florası için sakıncalı bence. Bebeğiniz anne sütü alıyorsa 5.5-6 ayda başlayın tadıma mama alıyorsa 4.5-5 ay gibi tabi yine doktorunuza danışın
Merlival Lazymom 5.5 aylık başladım ben yoğurtla .. yüzünü etşitiyodu ilk yerken..:) bi de kaşığı ağzına sokmak yerine emmeye çalışıyordu ona alışık çünkü:) zamanla alıştı..
Derya_nil Kızım 5 aylık sebze püreleri ile başladım haşlayıp zeytinyağı ekleyip veriyorum 3 gün kuralı önemli 1. Gün bi çay kaşığı 2 gün iki çay kaşığı 3. Gün üç çay kaşığı bi Problem olmasa bu doprultuda vermeye devam benim kızım verir vermez sanki kırk yıldır yiyomuş gibi yadırgamadan yedi 😁
littleprincemom Derya_nil benimkide öyle ondan cay kasigi fslan kesmiyor normal doyacak kadar veriyorum yoksa ağlıyor gunduzleri devsm sütünü içiremiyorum bizim yediklerimizddn yemek istio maşallah hep boyle devam ederler insallah
Lazymom Melikederinakinnn sanırım bazı bebeklere doktor erken başlatıyor, doktora sormadan başlamadım ben, ama adam hasta oldu iyileşmesini bekliyoruz
Pelin55 Anne sutu alan.bebeklerde ekngida 6. Ayda başlanır mama ile beslenenlerde eger kilo alimi dusukse en erken 4.5 yada 5 .ayda baslanir oda tadimlik olarak 3 gun kurali ile
aslikls Lazymom dişin erken çıkması bebeğin gelişiminin iyi ya da geç çıkması gelişiminin kötü olduğu anlamına gelmiyor