nnnurcann Bebeqm 14 günlük çok gazı var gece gündüz uykuyu kaybetti mosmor olup bağırıyor napabilirim ne versem geçer 🙏
balcicegin_annesi nnnurcann kimyon ver bir çay kaşığı ılık şeker koyma içine etkili olsun şeker zararrlı ve ütü ile bi havluyu güzelce ısıt önce ayağına koy sonra karnına koy hemen diner yarım saate
Venuskonunannesi nnnurcann sab simplex gaz damlasi veriyorum gunde 3 defa 8 damla hergun ayni saatte. Biraz etkisi oldu dene istersen kuzum
belinaybeyza nnnurcann kendin rezene ic eger emziryosan bebek icinde ben metsil damla kullaniyorum cok rahtlatyo
zernisaa Gaz ilaci alin doktir onayli bide elektrik supurgesi sesi acin netten ve rezene cayi siz icin bi cay kasigi fazla degil bebege verin gecer ins ama siz mutklaka doktora danisin
Mustafaninannesi28 Kendin 1 bardaga 1 tatli kasigi kimyonu sicak suyla demle sogusun 1 kere de ic 😁😂 cunku diger turlu sicak cok zor icmen tadi kotu ben her gun iciyorum 1 bardak az da olsa etkili sutumden geciyo bebise 😊
balcicegin_annesi [bilinmeyen] ben kendim içmeme rağmen geçerdi ayrıca 1 çay kaşığı vermiştim her gün kızıma hiç de sorun olmadı ben direk verin demiyorum ki çay kaşığı zararı yok ben böyle yapa yapa omları atlattım yoks gaz ilaçları mümkün değil geçirmiyor