Smy16 Bi kaç yerde okumuştum adet dönemi süt azalırmış 1 haftaya yakın benimde gögüslerim küçüldü sıkıyorum süt geliyo bugün adet olmuşum acaba bundan kaynaklı olabilirmi aranızda yaşayan varmı bu durumu
Ccansuu Smy16 evet her ay olur bana azalıyor gibi oluyor ama kızımın kilo alımını hiç etkilemedi hormonal bir durum sanırım 🌱
Smy16 Ccansuu bizim kilo problemimiz var birazcık, ameliyat olduk ondan biraz kilo alamadı benimde bir haftadır gögüslerim kücüldü acaba ameliyat zamanı stres yaptım ondanmo yoksa adet oldum ondanmı azaldı bilemedim iniallah adettendir 🤗
Ccansuu Smy16 bir kaç güne eski haline dönüyor merak etmeyin çok geçmiş olsun bu arada bol bol emzirin stres yapıp sütünüze odaklanmayın bende ilk zamanlar çok kafama takmıştım sütüm azaldı diye ama dediğim gibi kilo alımında bir sorun olmadı daha az ve yağlı oluyor sanırım o dönem süt 🌱
Deletedmom0099 ben calıstıgım icin sağıyorum hep 120 cc cıkar geçen hafta bi anda 90a düştü. noluyo ya falan dedim kendi kendime. 2 gün sonra regl oldum. bugun son günü ve yine 120 ccye döndü