Cinarim Canım AnneLer.... Bana yardım edin çocuğum aç sütüm yok daha doğrusu azaldı doymuyor mama almaya durumum hiç yok yoğurt veriyorum arada bir ama yine doymuyor yani hepimizin tek isteği bebeklerimizin sağlığı için anne sütü bende sadece sütümü vermek istiyorum ama olmuyor ne yapayım ne yapmam gerekiyor sütümün artması için güzel önerilerinizi yazarsanız sevinirim 😶
Lovemom Merhaba öncelikle stres yapmayın sütünüz hepten azalır burda arkadaşlar kuru incirle havuç u kaynatıp suyunu içtiklerini çok süt yaptığını söylüyorlardı sizede faydası olur inşallah bide dereotu yiyebilirsiniz Cinarim
Sibellaa Cinarim kaç aylık bebeğiniz? Nasıl anladınız sütün yetmediğini? Yoğurt vermeyin bari ıhlamur kaynatın verin 😔 bol su için dereotu ve tahin yiyin süt gelmese de bol bol emzirin ben bunları yapıyorum
Cinarim Sibellaa 3ay 25 günlük memelerim boş ve emerken süt gelmediği için ağlıyor çünkü mememi gördüğünde heyecanlanıyor
Dogalice Cinarim rezene,ıhlamur vs.. bunları biliyorsundur.İncirin suyunu kaynatıp iç bayaa süt yapıyormuş.Ben denemedim ama arkadaşım deli gibi incir suyu içmiş ve sütünü çok arttırmış.Stresten ve de maydanozdan uzak durmaya çalışın.Fırsatınız oldukça uyuyun.Dinlenmek iyi gelir.
ozi Cinarim Su! Mükemmel bir süt arttırıcı. Aslinda başka birseye gerek yok. Ama Ek olarak rezene çayı, yulaf kepeği, bugday yarmada diyorlar buna, bunlar bende işe yarayanlardi. Sizde deneyebilirsiniz.
Etibrownimm Cinarim canım benimde sütüm yok denilecek kadar azdı seninle aynı durumdaydım mama almaya durumumda yoktu kafayı yiyecek gibiydim kuru incir ve kuru kayısı kaynatıp suyunu içiyorum şükürler olsun Rabbime sütüm çoğaldı dene sende Allah yardımcın olsun
Miniklerim03 Cinarim bulgur pilavı yapın yiyin işe yarıyor tahin helvası rezene birde bol su ve moralinz düzgün olması lazım sütüm yok dersenz kafadan zaten olmaz olucak basarıcam emzircem diye düşünün hep
findikannesi Cinarim bana da hersey yasak adama akıllı hiç birsey yiyemiyorum su tüketiyorum sizde bol bol su tüketin 3 aylık bebeğe yoğurt vermek doğru mu ben bilemedim 6 Aydan önce böyle şeyler vermek sakıncalı degil mi
EliffMom 3 aylik bebeginize yogurt verirken doktorunuza danistiniz mi cunku genelde doktor onerisiyle baslaniyor.tadim sureci en az 5 ay ek gida 6 ay da baslar Allah korusun bagirsaklar hassas cok onemli bi konu bence bu.
Sewalss Cinarim ablamın kızı meme reddi yapmıştı bebeğinizin aylarında biberonda almıyordu. doktor o zaman pirinç unundan mama yapıp verebilirsiniz demişti doktorunuza bi danışın isterseniz siz de . Eğer sıkıntılı bir durum görmez ise pirinç unundan muhallebi yapıp verebilirsiniz günde bir iki kere ama öyle abartı derecesinde değil tabi ki az bi miktar.
Sewalss Cinarim süt gelmesi için de galiba en iyi şey moral ve uyku. Ben her şeyi yiyip içiyorum ama gece sağdığımda hep aynı miktar geliyor. Bir gün fazla gelmişti sütüm o gün yemekte yeşil mercimek ve bulgur vardı. Doktorumda yeşil mercimek ye süt yapar ama önceden kaynattığın suyunu süz demişti gaz yapmaması için. Yine deneyeceğim mercimek bulgur olayını umarım ondandır :)