glsm42 Arkadaşlaaaar ben A101 Online dan oyun halısı ve mama sandalyesi sipariş verdim de kalitesi nasıl acaba kullanan var mıııı🙈🥰
Minikpandalarinannesi glsm42 canım ben 2 sene once almıştım mama sandalyesini ikinci bebeğim var 6 aylık oda kullanıyor hatta oğlum ara ara oturmak istiyor 😊 gayet iyi kullanışlı sağlam ama markaları hala aynımıdır bılmıyorum
DOLANDIRICI5 glsm42 az önce eşim almış yollamış kurdum canm gayet güzel ve sağlam gibi geldi bana kızımda çok sevdi inmek istemiyor
Aras-ve-annesi glsm42 oyun halısını almıştım ama berbattı durmuyor çocuğun üzerine düşüyordu 😝pek sevmedi zaten iki üç kere ya kullandım ya kullanmadım
Zehraozt1 glsm42 oyun halısını aldım yani çok hoşuna gitti d salanan şeyler dikattini çekiyo ayaklarıyla elleriyle oynuyo yani güzel bişi
Muhammedensar Ben de az önce eşimi yolladım oyun halısını aldırdım normal yani halısı ince ben sünger gibidir sanıyordum
Muhammedensar glsm42 evet beğendi 2 buçuk aylık o asılı şeyler dikkatini çekiyor kollarını çırpı yor ben park yatağını da ayıcıklıaldım ordan alışkın biraz 😁
Aynurpoyraz Bizde aldık bugün mama sandalyesinden tavsiye ederim baya iyi bisey üstünde ki boncukları oğlumun da baya ilgisini çekti 🥰