Fatma69 6 aylık bebegim Var dün sebze çorbası yaptım akşam dolaba koydum buugn versem olur mu acaba bide Hanımlar aklıma bişey takıldı mesela çeyrek kabak koyuyoruz ya kalanını yarın kullanıyor musunuz merak ettim de 🤭🤭
GUBILIK Fatma69 ben ilk zamanlar az olculerde yaptim oglumun yemeklerini. Diger gune vermedim, verilir belki ama icim rahat etmedi. Kalan sebzeleri de kendime kullandim.
ElifEbrar147 Fatma69 bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum eğer sadece pişirdikten sonra kalanı geri dolaba koyduysan yani tekrar ısıtıp bırakmadıysan tek pişirimlik bir yemek bir gece kalmaya sıkıntı çıkarmaz.. Yarım kalan sebzene streç sar ya da buzdolabı poşetine at koy dolaba hiç bir sıkıntı olmaz canım
ElifEbrar147 Fatma69 Fatma69 ama şöyle birşey var fazla bölmemeye çalış çünkü tekrar kullandığında kestiğin yer kötü olabilir onu ince bi katman olarak alman lazım o yüzden ya akşam yemeğinde yapacağın malzemeden yap ya da dediğim gibi dikkat edersen hiç bir sorun olmaz
Mamay Oğlumun doktoru 1 yaşına kadar tüm öğünlerini taze hazırlamam gerektiğini söyledi. Çorba/yoğurt/meyve püresi gibi. Özellikle yoğurdu her gün mayalıyordum. Yoğurt durdukça bakteri ürüyormuş ve bebeğin bağırsak florasına zarar veriyormuş.