Minniemouse_4235 Csates gittim yarım saat önce bi tane pijama takımı aldım iki pakette çıt çıtlı body aldım led gece lambası da alacaktım ama gelmemişti
Mom19 Csates Aynen bu saatte gidemem öğleden sonra anca kalırsa alırım bide kulozet kapağı var o iyimdir acaba ya 🙄🙄
Mom19 Csates Yine malına bı bakarsınız aynımı die benim aldığımda 100de 100 pamuklu yazıyordu.Biberon küvet seti emzik filanda almıştım.Simdi yine hamileyimde bebek eşyası henüz almayacağım.Kiz olsaydı ablasının herşeyimi kullanırdı 🙄
Bulutbey Csates onu bende çok merak ediyorum nette de bilgi bulamadım. Kuaföre gidemiyoruz kullanışlıysa çok iyi olurdu
Mom19 Csates Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bizim buradada nevresim kalmamış . Bende biberon 2 li çıtçıtlı sandalye klozet üstü aldım Görümcemede küvet ve hastane çıkışı aldım
Csates Minniemouse_4235 başka 101 varsa yakında ona bakın oluyor bizim burda bir sürü vardı ama almadım önceden almıştım
Kuzumveben Csates biz cocuk banyo tabure ve klozet adaptörü aldık üç boyutlu hareketli kitaplar icin gelmemiş dendi
Csates Kuzumveben bnde gittim bizim burda vardı her 101 e gelmiyor bazı şeyler başka varsa oraya bakın
Bulutbey Csates oğlum şimdi ilk uykusuna yattı o uyanınca bende gideceğim bakalım kalırsa bir şey tabi 😀