Yerfistigininannesi Günaydınlar anneler bı sorum var kızım 6 ay 24 günlük meme reddi bitmek bilmedi bazen sut sağiyorum 60 CC falan veriyorum bazen hepsini bile yemiyo doyuyo püf püf yapıp dokuyo ağzından yeterli geliyo mudur acaba
Betim Yerfistigininannesi gerçekten mi doyuyor mu acaba ? Belki sütünüz yağlıdır .. benim oğlum 52 günlük 140cc süt içiyor anca doyuyor
Leman01 Yerfistigininannesi 6 aylıkken 150-180 içiyordu ama mama olarak anne sütünü emerek uyurken içiyor sadece
Yerfistigininannesi Betim içtikten sonra mutlu oluyo oynuyo kendine normal emerkende 3-5 dakka ancak emiyo hop hemen kalkıyo doyuyo gibi bı saat sonra ek gıda vermeye kalksam pek ağzını acmiyo linguist92 iki saatte bir günde dört beş tane cisli bez alıyorum bir kere büyüğünü yapiyo emdikten sonra mutlu oluyo gülüp oynuyo ama uykuları yarım saat günuzleri toplam iki saat uyuyo
linguist92 Bana da miktar az geldi ama ne sıklıkla beslendiği, çiş miktarı, sütü içtikten sonra ağlıyor mu uyuyor mu bunlar da önemli doyduğunu anlamak için