Fatmanurrr23 Çok zor durumdayım bağırsaklarım kurtlanmış emzirdiğim için ilaçta içemiyorum napıcam doğal yöntemlerle kurtulma var mı acaba
Prenses42 Fatmanurrr23 canım küçükken banada olmuştu acayip zayıflamıştım az çok hatırlıyorum dışkımdan çıkıyordu sarı bi hap veriyordu annem okula gitmeden
aminegunes24 Fatmanurrr23 canım aşağıda bir bayan yazmış ama ben kardeşimin başına geldi aç karnına kabak çekirdeği ye su içi ama baya aç kal ki etkisini göstersin 3 veya 4 saat kadar o süreçte çekirdek çitle çiğ kabak çekirdeği olcak ama kavrulmuş değil faydasını görceksin inşallah
Hohomoromu Fatmanurrr23 bağırsak kurdu olduğunu nasıl anladın canım ozmaan daha önce mi yasamistin oncelikle bence doktora git bebeğim anne sütü alması tabi ki çok önemli ama senn sagkiginda onemli
Prenses42 Fatmanurrr23 hemen gözük doktoruna belkş şuan emzirmen bile sakıncalıdır bilemezsin çok geçmiş olsun canım çok 🙏🏻
Hohomoromu Fatmanurrr23 kötüyse doktora da git ilaç kullanman gerekiyorsa da kullan çok geçmiş olsun aksatmayin sagliginizi
NazliHilal Fatmanurrr23 bebeğiniz ne kadarlık, önerilen tedavi ne kadar sürer. Tedavi süresinde mama verirsiniz, sütünüzün kesilmemesi için de emzirme sıklığında sütü sağıp atarsınız, tedavi bitince de emzirmeye devam edersiniz. Çok geçmiş olsun
Bus16su_07 Canım aç karnına kabak çekirdeği ye He ev temizliğinde sirke kullan tekrarlamasın aç karnına kabak çekirdeği yiyip su iç bi kaç gün
durumelegimm Fatmanurrr23 kabak çekirdeği en güzel çözüm bol bol tüketin. Yalnız temasla bile geçen bir şey bu eşiniz çocuğunuz BİLe olabilir o yüzden doktora gitmenizde fayda var.