Aleyna_ İki aylık bebeğimi kendisi kalkmadığı taktirde kaldırmalımıyım emzirmek için şuan kilosu 6.400 küsur gram ???
Mina0607 Aleyna_ maşallah benimki 3 aylık 5800. 1,5 aylıktan beri kendi kalkmadıgı sürece kaldırmıyorm. Acıkınca kendi uyanıyo belli aralıklarla
Meriwa Aleyna_ ben 1 ay sonra hep kendi uyanmadıkça ellemedim canm kendi uyanıyor gece de ellememek lazımmış alt değiştirme için bile olsa uyandırma hiç cnm
Aleyna_ Mina0607 kaldirmadigimiz sürece goguslerimi sağmam gerekiyor mu çünkü 5-6 saaten fazla gecicek zaman meme kurumaz mi sonra ???
Aleyna_ Gizemaslan123 gündüzleri bir saatte bir mutlaka acikiyor emziriyorum başka bişey vermiyorum canım
Deletedmom381 Aleyna_ yenidoğan bebeklerde sarılığı artmasın diye uygulanıyor o . Bebek aç olsa zaten uyumaz da uyutmaz da kaldırmanıza gerek yok
Mina0607 Aleyna_ benim ztn stüm yok günde 2-3 kez emziriyorm. Sürekli emzirenlerde okdar saat şişme fln yapablir sağmak gerekebilir bilmiyorm tam olarak🤷🏻♀️
tosuncinar Aleyna_ kaka yapmadığı sürece kaldırma canım beslenme kadar uykuya da ihtiyacı var büyümesi için uyku düzeni bozulmasın