Ezgideniz Meriwa doktorumuz. Ve eczacımız özellikle belirtmedi ben genellikle sabah emzirdikten sonra veriyorum
marimon Biogaiya bağırsak florası için sab simplex gaz damlası yani ikisi birlikte kullanılabilir çünkü ikisinin de işlev amacı farklı. Biz ikisini beraber kullanıyoruz doktorumuz öyle önerdi
marimon Meriwa doktor biogaiyayı sabah ver gece yatarken verirsen sancı yapar demişti sabah veriyorum sab simplexi de günde 4×15 veriyordum ama koliği azaldığı için 1×15 veriyorum şu an onu da banyodan sonra rezenesine karıştırıyorum tek başına verince kusuyor
Meriwa Servetim_evladim kullanıyorum onu zaten biogaia yeni başlıycam onu merak ettim cnm teşekkür ederim
Mkelebek Meriwa biogai hep kullandim. Yanindada nurse harvey, sap simlex son olarak baby spazm diye bi damla kullandim
Aaaa56 Meriwa biz maflor kullnyrz 3 gündür oglum cok rahat etti ben bağırsağı düzenlıo hem gazdada etkılı baska bsy kullanmaya grk kalmadı
Meriwa Aaaa56 maflorun sarı şişe mi mavisi mi bizimki arada cok zorlanıyor gecen gece 2 de çığlık çığlığa uyandı içimiz parçalandı biogaia cok duydum burdan denemek için aldım onu açıkcası cnm
Meriwa marimon bnde simplexi günde 4 defa 7 damla veriyorum bioagai için aç karnına yazan var tok diyen ver sizin?
marimon Meriwa benim doktorum farketmez sadece tok verirsen yutmaz atar açken kandırması daha kolay olur dediği için açken veriyorum yoksa farketmez. Sizinkinin dozu az galiba benim kızım ağır kolikti
MvzEBRU Meriwa bio gaia yı akşam yatmadan veriyordum tok karnına diğerini ise günde 2 defa 6 şar damla yine tok karnına verdim
Meriwa marimon maflor kullanıyordum da biogaia burdan duydum çevremden falan arada krizi tutuyo kolik bi bebek değil şükür cnm teşekkür ederim