sadeceanneee Kızlar bebeğim iki gündür iştahsız. Meme+mama gidiyoruz falan resmen biberonun ucunu dişi varmış gibi ısırıyor. Göğsümüde aynı şekilde ve ağzı akıyor diş çıkarıyor olabilir mi?
Tuba sadeceanneee Diş çıkarma uzun bir süreçtir. Hemen de çıkartabilir, bi kaç ay sonra da. Benim oğlumda 3 aylıkken başladı ve ilk dişi 7 aylık olmak üzereyken patladı.
DemirAilesi sadeceanneee 2 aylıkken akmaya başladı agzı 4 ay 2 günlük olduğu gün gördüm dişinin patladığını 2 tane dişi vardı 4 aylıkken suan 8 aylık 8. dişi çıkacak sanırım yine agzı akıyor aşırı derece ve dişi belli olmaya beyazlasmaya baslamıs elinizle kontrol edin ben öyle fark etmiştim diş çıktığını
Sarisey sadeceanneee belirtiler basayip aylar sonra da cikartabilir yakin zamanda da. Disli dogan bebek gorduk yani sasirmamak lazim😅
MvzEBRU sadeceanneee biz 2 aylığız bizde de durum aynı bende önce diş mi çıkartıyor acaba dedim damaklarını kontrol ettim bişi yok gibi ama sürekli damaklarını kaşımaya çalışıyor gibi mememide öle bir sıkıyor ki anlayamadım bir türlü