Deletedmom65 Anneler meme mama gidiyoruz bebeğim 1 ay 10 günlük ama ben daha çözemedim tam 90 cc ilk mama kaç saat tok tutar gece 11 de içip yatıyor ben uyandırmasam sabah 6 7 ye kadar yatıyor acıkmıyor mu anlamadım
Sarisey Deletedmom65 mama anne sutune gore daha gec sindiriliyor.benim de kizim o donemlerde 6saat araliksiz uyurdu uyandirmazdm kipirdanirsa uykusunda verirdm. Sizin ki daha uzun uyuyor. Doktorunuza bir sorun baan uyandirma demisti. Belki siz de 4saat sonrasinda uykusunda verebilirsiniz
nurelem Deletedmom65 canm bebeğin daha küçük ben 2 saat arayla veriyordum artık ne kadar içerse, Ortalama 3 saat içinde de verilebilir bebeğimi fazla AC bırakmıyordum
Mltmdfn Deletedmom65 canım doktorumuz ilk zamanlar en fazla uyuyorsa 4 saate kadar mama vermeyebilirsin dedi gece buna göre ayarlayabilirsin istersen ama gün icinde 3 saat dayanıyorsa eğer
havos Deletedmom65 1 aylık bebişe 90 ml biraz fazla değil mi hemde emiyor meme mama olarak besleniyoruz bizde 90 ml 3 aylıkken ver demişti doktorumuz ve 2 saatte bir besleniyordu 1 aylıkken
Albayrakokur Bnce kaldır bebeğini sarılık olur sürwkli emzirhatta ne gelirse olmadı en son yine mamanı ver 3 saat tok tutar snra zafiyet geçirr sende uyuyo zannedersin
BuketBudak Deletedmom65 ben 3 aylık olana kadar 2 saatte bir besledim. Doktorumuzda 2 saatte bir besleyin demişti. Uzun uyuması kan şekeri düştüğü içindir. Bol bol uyandır yedir uyut. Benim oğlum 4 aylık en uzun uykusu 5 saat onda bile korkuyorum aç mı uyuyor diye.
Dorika İlk ay alarmı kurup 2saatte bir süt ya da mama vermen gerek. Sonraki aylar zaten kendiliğinden acıktığında uyanacak göreceksin o da 2-3saati geçmez