2babygirl Kızlar şüpheli ilişkiden 10 gün sonra test yapıp öğrenen oldu mu? İnternetten ney bir cevap alamadım…
iki_tospik_annesiii 2babygirl cnm benim arkadaşımda dün yaptı şüpheli ilişkiden sonra hatta erken gebelik testi alıp yapmıştı ama boş çıkmıştı.
iki_tospik_annesiii 2babygirl 8 gün sonra. Ama eczane ona demiş şüpheli ilişkiden sonra erken gebelik testi 5 gün sonra yanıt verir diye.
iki_tospik_annesiii 2babygirl walla cnm eczane öyle demiş oda ona güvenip yapmıştı çok hayal kırıklığına uğraşımtı. Onunda 4 senedir olmuyor çoçugu.
Filizyn61 Hassas testler war benim değerim çok çok düşükken bile sonuç vermişti normal gebelik testi gibi hatta doktorumuz sormuştu oyle birşey mi war ben bile bilmiyorum diye
Koala_1 2babygirl 2 haftayı buluyor bir kere döllenme 10 gün sonra negatif Çıkar. Bn adetime 2 gün kala test yaptım poztf çktı silik bir çizgiydi ve 3 haftalıktı.
Filizyn61 Laboquikti hatta kan testi yaptırdım sonra değerim 70 ti çok hafif pembe çıkmıştı var ile yok arasıydı testler iyi sonuç veriyor