nurelem Yaz sezonu gibi kışında kiralık sezonluk villa tarzı evler olur mu acaba gerçekten bu konuda hiç bilgim yok, bi kaç aylığına gidilip kalınabilecek köy tarzı bi yer arıyorum böyle yerler hakkında bilginiz varsa çok memnun olurum🌸🌸
Mom104 nurelem Evet oluyor yazlık kiralık villaların bazılarında ev içinde de havuz oluyor ve bu havuzlar alttan ısıtmalı oluyor villacım ve hepsi villa sitelerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz 🌺
Nefesinannesii En uygunu villa sepeti canım orayada bak ben mayısta gitmistim çoook memnun kalmıştım Antalya Kaşta hem dağda hem merkeze yakın çok güzeldi nasip olursa tekraelayacagim
acelyaca Nefesinannesii merhabalar bizde seneye için düşünüyoruz madem memnun kalmışsınız tam olarak nereye gittiniz söyler misiniz
kukuleta acelyaca ben villa sepetinden antalya kalkanda islamlar köyünde villa. Villa sepeti villa badem yazın görselleri cıkar.market felanda yakın villa sahibinin bahcesi var meyve agacları var ve kullanın sizin için diktim diyor patlıcan biner mısır felan vardı ayrılırken 3 poset sebze meyve koydu bize. Girerkende depozito almadı. Birde numarası var zaten dediki bidaha gelirseniz bizi arayın ayırtalım daha indirimli olur. Villa sepeti komisyon kesiyormuş onlardan
Nefesinannesii acelyaca Antalya Kaş kalkan islamlar köyü villa sepetinde bu civarı seçerseniz çok memnun kalırsınız yaz ayları biraz pahalı oluyor kış tatili içinde ideal yer ısıtmalı havuzlu evlerde var manzarası havasi merkeze yakınlığı yesilligi evlerin güzelligi benim unutamadigim tatillerimdir. Ayrıca tesetturluyum dış havuzu etrafi kapali tercih edebiliyorsunuz kimse görmüyor ben bikiniyle yüzdüm bahcedeki havuzda öyle söyliyim
Nefesinannesii kukuleta aynen bendinde depozito almadilar ve ikinci gelişimde indirim verdiler çok minnos insanlar😁😍
Nefesinannesii kukuleta ama benim gittigimde havuz disardaydi kıs için uygun olmayabilir isıtması var mi bilmiyorum
kukuleta nurelem cnö normalde bi haftadan az kiralanmıyor ama villa sepetindeara kalan günler oluyor 3,4,5 günlük 4 günlük tuttuk biz 3500 + 200 kısa tuttugmz için temizlik ücreti alındı 3700 toplam