Sevcansevcan çok çaresizim mutsuzum konu okdar saçma ki akşam altıda dışarı çıktı gece birde geldi arkdalı aradı canı sıkkınmış bi kaç arkadaş biryerlerde oturalım demdedik iş bende izin verm dim istemiyorum gitme dedim başta tamam dedi sonra gidicem biliyorsun resmî ben hala naz yapıyorum söyleniyorum eve geleli bi saat oldu çıkıyorsun dertse beynim derdimi dinle diyiyoeum bunları konuşurken gayet normal konuşuyoruz sonra ben kız uyumuşken bu duş alayım dedim ağlarsa kızı uyuyorsun dedim tamam dedi bn banyodayken bi süre sonra telefonundan müzik açtı sesi bana bile geliyordu kız bu sese uyandı bağırarak ağlıyor hızlıca giyinip çıkmaya çalıştım on seslendik gelip aldı bende sinirlendim söylendim uyutmaya çalışırken yine açtı bu kez baktım olmuyor Kızı aldım çıktım biraz geçti koz uyumadı oda çıkıp arkadaşına gidicek bende söylemdim ya bu saatte gidilirminyetwr gitme bizim başımıza bişey gelse sonuçta evde. Yanlızız arkadaşın mı önemli filan gibi söylendim oda sen bendeki bütün huzuru almışsın mutlu etmiyorsun dedi BM’de dedim hangi kadın geçmenin bu yarısı kocası arkadaşlarının yanına gidicem demişse Güler yüzle ugırlamış gece bıre kadar zaten onlarlasın yeter dedim başları ailemden amcalarım san geçmişte olan olaylardan söyleme söylene dövdü beni sonra kendine vırmay başladı yine dövdü beni başıma okdae vurmuş sacımı cekmiş ki hala çok agrıyor ben ne yapılan yârin besini cagırcam galib oda bendim babamı arıycakmış ne olur bana dua edin 😔😔😢😢