Rrabis12 Kızlar grip oldum evden de çıkmıyorum havada sıcak olduğumuz yerde ama bebeğime bulaştırmak istemiyorım 3 aylık sizce nasıl önleyebilirim emziriyorum geçmesş için önerileriniz var mı ?
Deletedmom60 Rrabis12 emzirirken maske takın çok öpüp temas etmeyin bol boll c vitamini canım ben böyle zamanlarda limonu yuvarlak dilimler bardağa atarım 1 çay kaşığı bal üstüne kaynar su her gün 3 4 bardak içerdim 2 güne bişeyim kalmazdı
Deletedmom521 Rrabis12 önleyemezsin canım en yakın zamanda hastanye git ilaç verir doktor çabucak iyileşirsin inşallah bebeğin kaç aylık bu arada
Meryu Rrabis12 önlenebilir mi bilmiyorum ama bende geçen hafta griptim ıhlamura saldırdım ve yatarken odamıza soğanı kabuğuyla beraber ortadan kesip koydum en aZından mikrobu alsın diye tavsiye ederim
Meryu BabyHazar benim burnum ciddi derecede tıkalıydı karanfili hiç karıştırmadım hatta bitane ortadan kesip kendi başucuma koydum bitane de onun başucuna koydum
Wyz Ebrareylulll ilk belirtilerim boğaz ağrısı burun tıkanıklığı değilde genzimde çok farklı bi yanma vardı öksürük vardı bide
funny34 Rrabis12 kuşburnu için c vitamini gribe şifa , aslında nar kabuğu daha cabuk geçiriyor da emzirirken içiliyor mu bilmiyorum
Senemasil Rrabis12 hiç öpüp koklamayın çok yaklaşmayın yanınızda yatırmayın bende oğkum daha günlüktü grip olduğumda ve maskeyle dolaşıyordum o uyurken çıkıyordum odadan öksüreceksem koşuyordum girişe çok nadir giriyordum odaya