nilinannesiiiiiii bebeğim bir aylık bebelac gold kullanıyordum, pek yaramadı kızıma hipp e başlıyorum. size yaradımı kaç cc veriyorsunuz? kilo alımı nasıl?
Sarisey nilinannesiiiiiii 10 aydir kullaniyorum memnumum. Gaz yapmadi,kabiz yapmadi. Organik hem. Doktor iyi dedigi surece kilosunu takip etmiyorum o yuzden kilo alimi konusunda bir fikrim yok
Blcmblgmer nilinannesiiiiiii beniö bebeğiö 3.5 ay emdi sonrasın da bıraktı benim de sütüm bitti şuan 6 aylık hipp kullanıyorum o zamandan beri 20 gün de 100 gram almıştı çiş ve kaka sayısı çok azdı şuan da 8 kilo gaz kabızlık vs hiç yapmadı çok memnunuz 2 numarasına geçeceğim
Ececik07 nilinannesiiiiiii kilo alımı iyi Kutunun üzerinde kaç haftalık bebek kaç ml içmesi gerektiği yazıyor zaten. 7 aydır kullanıyorum memnunum.
nilinannesiiiiiii Blcmblgmer Blcmblgmer maşallah iyi kilosu bakalım benimki bu ay kaç olacak daha dün başladım
Sarisey nilinannesiiiiiii bana saglik ocağında hipp kullanip guzel kilo alan bebeklerimiz var dediler ama tek bilgim bu kilo konusunda
nilinannesiiiiiii Ececik07 ben bebelac başladığımda 15 günlüktü 60 cc veriyordum içiyordu şimdide böye devam ederim sanırım
Ssultannn nilinannesiiiiiii maalesef 4. Aydan beri sadece mama veriyorum birde ek gıdaya başladım 1 ay olcak
Ada_Deniz nilinannesiiiiiii hipp hiç doyurucu değil derler bir de bizde alerji yaptı sma kullanıorz meme+mama şeklinde ilerliyorx o dönem ben 60 cc falan veriyordum çoğu zaman 30 daha çok beni emiyor takviye amaçlı yapıorm mamayı
TalentedMom nilinannesiiiiiii ben de tam tersi yaptım hipp combiotic kullanıyordum 2 numarayı sevmedi bebelac golda geçtik hipp çok kilo aldırmıyor maalesef
CananV nilinannesiiiiiii her mama her bebek için farklı. Yani sizin bebeğinize yarayan başka bir bebeğe yaramaz veya tamtersine. Bizde bi çok mama denedik. Sizde öyle bebeğinize yarayan mamayı deneyerek bulursunuz inşallah.