arogca20 Herkese merhaba ; bebeğim 4 aylık oldu. Fakat emmeyi neredeyse tamamen bıraktı. Yalnızca geceleri kaldırdığımda uyku sersemi emiyor gündüz asla emmiyor ve ağlıyor. Başına gelen var mı ne yapabilirim ?
Mehmetim01 arogca20 bu ay da meme reddi oluyor uyku sermeside olsa verin sakin emmiuo ac diye emzirmekden vazgeçmeyin ara ara teklif edin zorlamayin birakin ac dursun sonunda emeck ben oyle yapmadım ac emmedi diye ana yuregi iste mama verdim beni tamamen bıraktı 😥😥😥
Blcmblgmer arogca20 aynı şeyleri yaşadım hiç üzülme bunu yaşayan bir tek sen değilsin sabırlı ol sadece ben çok uğraştım emmedi mamayla devam ettim başlar da çok üzüldüm yıprattım kendimi ama şuan diyorum sağlığı yerin de olsun gerisi boş
arogca20 Mehmetim01 bende mama veriyorum. Aç bırakılacak gibi değil birde erken doğmuştu zaten zor kilo aldı😢 çok ağlıyor mama veriyorum. Ama iyice kısır döngü oluyor sütüm de azaldı böyle 😢
Mehmetim01 arogca20 bebeginiz gaz sorunu veya baska bi rahatsizligi yok değil mi cunku bunlarda emmeyi rededebilir ama pes etmeyin ara ara teklif edin zorlamayın zorladikca istemez
arogca20 Mehmetim01 gaz sorunu vardı fakat damlalarla falan hallettik onu. Şimdi zaten kaka sayısı düştü 2 günde bir yapıyor. Ama gazı olduğunda ağlıyor. Memeyi keyfi yerindeyken de emmiyor. Diş çıkartacak olabilir o da meme reddi yapıyormuş. Sanırım bir yolu yok 😔