Cansuu1 Bebegimin bugun hic biseysi yoktu az once uykudan uyandi az aguladi sonra kayınvalidem kucagina alinca birden hickira hickira aglamaya basladi. Hic boyle aglamamisti. Karni falan agirsa kendini kasar. Kasmasi falan yok. Cok hickirdi nefes alamiyor gibi oldu. Ben aldim sustu. Ama ic cekisleri devam etti. Basin gelen var mi ilk defa oldu ::
alihakan Cansuu1 kıyafetlerini çıkartın vücuduna bakın kızarıklık var mı diye . babannesi eşarp takıyosa bir yerlerinden iğne batmış olabilir. oğlum canı acıdığında öyle ağlıyor
Esrelf Cansuu1 belki rüya gördüyse ve kokrtuysa annesini yada babasını istiyor bebek. Babanbesi yabancı gelmiştir uykulu uykulu😊 (birde geceleri sürekli ağlayarak uyanan bebekler gündüzleri annelerinden ayrı kalacağım korkusu yaşayan bebeklermiş. )
Cansuu1 alihakan yazma takiyordu igne kullanmaz hic vucudunda da birsey yok :/ ilk defa oldu anlam veremedim
alihakan Cansuu1 bezinin lastiği, çorabının lastiği ya da ayak ve el parmaklarına saç takılmış olabilir . halen devam ediyorsa yıkayın emzirip uyutun sürekli ateşini kontrol edin
Cansuu1 Sedaeva evet insan secmeye basladi. Olabilir normalde secip agliyor. Ama hickiracak duzeyde aglamiyordu. İlk defa hickirarak ic ceke ceke agladi. Elim ayagim dolasti :/ zor sakinlesti.