11ekim Kızlar gebelikten önce vardı zate hamileligimde de baya şişti memeler oluşmuştu. 4 gün oldu⁰ normal doğum yapalı aşırı derece canim aciyo oturamıyorum alttan dikiş ve ekstra hemoroid mahf etti. Tecrübelerinizi yazar mısınız😥
Mom104 11ekim Patlıcanın sap kısmını kesip kaynatıp düzenli olarak 1 hafta için sonrada bana dua edin 😅 Faydasını görürseniz bu patlıcanın sap kısmını köz ateşinde közleyin hakiki zeytinyağı ile krem haline getirip sürün çok geçmiş olsun 💕
Aysgllylcn 11ekim benimde doğumda çıktı oturamıyodum bile 3 4 kere soğanı 2 ye böldüm ocakta ısıttım tülbentle bir kat bağlayıp oraya koydum biraz yanıyo ama iyi geliyo en son başa çıkamayıp genel cerrahiye gittim krem verdi ama acısı gitti hala dışarda😞
Bulutbey 11ekim hemen eşinizi eczaneye gönderip anestol merhem ve progtolog krem aldırın. Benim kurtarıcılarım olmuşlardı😊 genel cerrah kuzenim var onun tavsiyesi üzerine kullandım. (Aklınızda acaba olmasın diye söyledim) birde bulabilirse hemoroid yastığı otururken rahat ettiriyor
Bulutbey Dileklina ilk gecemi hatırlıyorum bazen de allahım Doğumdan daha zor bir geceydi. Kremler yokken hem dikiş ağrısı hem popo ağlaya ağlaya helak olmuştum