ebz09 Melekler pipetli weebaby aldim ama cevirince biraz dokuluyor bende 360 derece bardak var chicco nun dokulmuyor asla icince geliyor su Ondan aldim cok guzel oneririm
LilyaBn Ben avent almayı düşünüyorum ama kullanıp memnun kalınan başka varsa bende ona göre fikrimi değiştiririm🌸
sedaykn ebz09 Nasıl acaba o bardak ben de alsam mı diye düşünüyorum normal bardaktan içer gibi mi içiliyor
ebz09 sedaykn evet cekince geliyor yani Chicco 360 donen bardak diye geciyor bendeki bunun mavisi https://www.akakce.com/alistirma-bardagi-bebek-suluk/en-ucuz-chicco-360-donen-bardak-12-kiz-fiyati,554350790.html
Melekler ebz09 buna benzer eltim almıştı şimdi alırsam der benden gördü de aldı🤦🏻♀️ O yüzdem pipetli istiyorum
-TubAsel- ebz09 merhaba canm bu bardaktan bişey içerken bebek yanlardan falan akıtma yapıyor mu üzerine 12 aylık bebeğin kullanımına uygun mu sence
Melikehumeyra Wee pipetli suluk oneririm. Bayadir kullaniyorum çok memnunum. Ama ertesi gune icindeki suyu icirmiyorum nede olsa plastik koku yapiyor
Melekler Melikehumeyra ever ya onu bende sevmiyorum hangi marka okursa olsun gün içinde bile kaç defa değiştiriyorum
ebz09 Melekler Aa olur mu oyle sey cok kullanisli yani dunyada bi tek eltin yokki arkadasim onerdi aldim dersin