cnss5 3 ay 18 gunluk kizim var cok gulec surekli guluyor ama buyuk bir heyecanla o kahkaha sesini duymayi bekliyorum 🙈 sizin bebekleriniz ne zaman kahkaha atti acaba 🥰
Ahimess cnss5 4. Ay 11 günlük olduk şimdi saçımı topuz yapıyorum kafamı sallıyorum ona bile kahkahalar atıyor 😁
Nuraysenur cnss5 benim kızımda güleç gülmeyi çok seviyor 4.aya girmeden yani 3.ayin sonuna doğru başladı kahkahalar çok çok tatlı oluyorlar gerçekten 😄 sizinki de 1-2 haftaya başlar ❤️
cnss5 LilyaBn ya buyuk bir heyecanla uyaniyorum hergun o sesini okadar cok duymak istiyorum ki anlatamam 🙈
LilyaBn cnss5 az kalmış annesi 😍 o cıvıl cıvıl sesi evde yankılanıyor ya tam bal zamanları işte ondan sonrası❤️
iki_tospik_annesiii cnss5 4 aylıkken başladı cnm. Babası 123 diye sayıyordu ve nasıl kahkaha atıyordu anlatamam 😂 ama çok güzel birşey o şekilde görmek yememek için insan kendini çok zor tutuyor 😊
Oreolumagnolia cnss5 oyy masallah benim kizimda 3 ay 3 gunluk bende o kahkahayi duymayi bekliyorum sabirsizlikla🥰
ArasCinarveAnnesi cnss5 3 ay 23 günlük oğlum. Bu hafta yavaş yavaş kahkaha sesini duymaya başladık Allah a şükür 😅🤲