kuzusu1 Hanımlar 6-9 ay, patiksiz, 1.5 ya da 1.7 uyku tulumu arıyorum. Tek istediğim bu yaa hiçbir yerde yok 😁kızım var ama hiç fark etmez ne bulursam alacağım yahu!
Giraysmom20 kuzusu1 1 yaş altına kalın tulumlar satmıyorlar ebebekte ama genel olarak 1 yaş altına patiksiz tulum üretimi yok bana kalırsa alıp siz patiklerini kestirip diktirin
hulyatkknt kuzusu1 valla bende bakıyorum aşırı aşırı gereksiz pahalı .lcw ye baktım 2.5 tog onu giyse bebeğim dile gelir 🤣 çiviler yakından baktım hiic kaliteli degildi. E bebekte olanlar da çok ince geldi 1.5 togdu çok güzeldi ama desenleri ve ufak yaş bulamadım ben maltepe park magazasinda.
asyasare kuzusu1 ninnakids e bak canim. ben oradan aldim cok memnunum patiksiz bilekten sorna uzun parcalari var ister kiviriyosun ayak ciplak kaliyor istersen uzatip ayaklari kapatiyorsun. ben kendimde corapsiz yatarim kizim ocak ayinda dogdu yenidoganken bile corapsiz yatirdim. alisti haliyle. simdi ustunude aciyor mecbur uyku tulumu tek care [url=https://hizliresim.com/Grg3AE][img]https://i.hizliresim.com/Grg3AE.png[/img][/url]
Baloglusum kuzusu1 1 yaş alsaydınız ben oğlum beş aylık büyük aldım ama hem kış boyu giyecek hem de bişeylerin üstüne giydiriyorum
Giraysmom20 kuzusu1 benim sıpada örtmüyor bende 9-12 ay aldım onları giydiriyorum şuanda ama onlarda patikli bu benim için sorun olmuyor patikli giyiyor hatta patikli olması daha iyi bence çünkü ayaklarını üşütünce çok kötü gazı oluyor
Neslitugra kuzusu1 patikli olanlar astronot diye gwciyor daha kalin olur ve disarisi icin uygun. 3 6 aydan baslar patiksiz 1.7 uyku tulumlari mevcuttur bakabilirsiniz😊 lc waikiki de
kuzusu1 Giraysmom20 Kan dolaşımı için patiksiz istiyorum. Bir de ben çorapla yatsam darlanırım o da öyle olur diye düşünüyorum 😁
Giraysmom20 kuzusu1 bilemedim şimdi 🤷🏻♀️ Soğuk havalarda bende çorap çıkaramıyorum karnım çok ağrıyor diye 😂 bende kendim gibi düşünüyorum sanırım 😂 analık böyle bişey olsa gerek 😂
Atomkarinca Kalitesini bilmem ama en ucuz bebek market var instagramda sayfasına girin internet sitesinde vardı
Gulhan12 Bulutbey ürün kalitesi çok güzel 1 yaş oğluma 2 yaş aldım azıcık bol geldi ne kalın ne ince :) bizim ev 22-24 derece olduğu içim ideal geldi kalınlığı tavsiye ederim :)