Gonci Arkadaşlar bebeklerini sünnet ettirenler yazabilir mi lokal anestezi ile genel anestezi arasındaki fark ne yani bana bir hastane anestizili olursa şu fiyat anestezi olmassa su fiyat olur dedi de nasıl oluyor sizler nasıl yaptırdınız???
Keremikoom Gonci merhaba genelde tamamen bayittiklari için tabi ki fiyat artıyor ama lokal yaptırın yazık cocuga anestezi vermeyin ben gecen hafta yaptırdim 3 aylık lokal oldu
Mammyofsea Bwn de yaptırmak istiyoru. 3aya kadar lokal,sonta g3nel olır dediler. Lokal bin,genel 2bin dediler
Sedo177 Şimdi eğer bebeğiniz 0-1 yaş aralığındaysa lokal anestesteziyle yapıyorlar yani sadece sünnet olan bölge uyuşturuluyor iğneyle ama bebeğinizin yaşı daha büyükse genel anesteziyle yani bayıltılarak yapıyorlar
Gonci Sedo177 3 aylık daha ben yaptırırken büyük ihtimal 4 aylık olur genelde fiyat daha da artıyor sanırım bende istemem tam bayıltmalarını zaten
Gonci Keremikoom aynen bende yaptırmam genel fiyat artıyormuş lokal daha uygun hemde bebek içinde daha iyi bence nasıl geçti sizin peki sonrasınhemen iyileştimi
Keremikoom Gonci evet daha 1 hafta oldu zaten iyileşti şimdi iyiyiz cok guzel geçti gün içinde çok hafif ağrı vuruyordu o kadar gece uyumaz artık dedim ama o gece hiç uyanmadı çok güzel uyudu İstanbul daysaniz ben devlet hastanesi nde yaptırdım cokda memnun kaldım