Bill Bebegim 1.5 aylik once kaslarinda sari sari sivilceler cikti simdi yanaklarina cenesine kadar yayildi. Kizarik kizarik duruyo ve kupkuru oldu yanaklari. Bebek yagi ve zeytinyagi surdum ama işe yaramiyo. Başına gelen var mi baska
Anne_6 Bill şampuansız ve sabunsuz sadece suyla banyo yaptırın birkaç gün. Öpmeyi Bırakın geçene kadar ve nemlendirici sürün. Bebek egzaması olabilir. Biz mustelanın yüz için olanını kullandık. Doktor önerisiyle. Geçti.
Melisa1 Bill inci tanesi dedi bize doktorumuz onlara benimde 35 günlük oğlum var ve hiçbirsey sürme oraya dedi geçecek kendiliğinden dedi
purencleanlove Bill yumurta yemeyi kesip geçmesini bekleyin yumurta sarısı sivilce egzama yapabiliyor. Mustela stelopia ya da linola krem ile sabah akşam nemlendirin
Ponk-45 Benim bebegim de 19 günlük bizde de oldu. Doktor normal dedi bioderma kullanabilirsin bir de günaşırı banyo yaptırın dedi. Ben bioderma yerine mustela aldım onu kullaniyorum ama bakalım hala devam ediyor
Yenibebek_yenianne Bill Nizde de oluştu doktor cildinin hassas olduğunu söyledi Mustela krem verdi onunla geçti.
Betim Bill hiçbir şey sürmenize gerek yok kendiliğinden geçiyor üzerini çok kalın giydirmeyin bulunduğu oda sıcaklığı 24-25 derece olsun ve gün aşırı ya da iki günde bir banyo yaptırın