Efeninannesi12 Gngncd bol bol emzirki kaka yapıp atsın tek yolu bu biz öyle atlattık kendi düştü şükür bide şekerli su verdim inanamıyordum ama sanki fayda etti ama siz bilirsnz tabi
Makbuss Gngncd canim isikli odada yatir basinda isik olsun ve gunes isigi alan yere koy belcikada doktorlr oyle tedavi ediyor Allsh sifa vrsn
Adensu Gngncd 18 gunluguz bizimde gözlerde sarilik var ama azaldi emziriyorum şık sık ama yavas atiyor ustunden gibi dr gittik sarilik yok dedi amagozlerde var yani
Gozle Kaç günlük canım benim bebeğim 46 günlük hala gözleri sarı uzayan sarılık mış ne zaman geçer bende çok merak ediyorum
AhmetCrn Benim de bebeğim 10 günlük.Sarılığı var doktor tarafından takip ediliyoruz.Sık sık emziriyorum.Bir de sıvı pekmez içiyorum.İşe yarıyor gibi
Gngncd AhmetCrn pekmezi bugun içmeye başladım Bıde sarımsak damlat ağzına dıyolar ama denemedım Aslı astarı var mıdır dıye
AhmetCrn Gngncd sarımsağı yastığının altına koy demişlerdi ben de onu denedim😊inşallah tez günde düzelirler
Adensu Gngncd dr götürün bence bizin dr vucuduna gecmia mi diye ozellikle bakti o zamanfarkli oluyormus bizimkinin sadece gözlerde var
Sevnurr Gngncd Işığın altına yatırmak bi işe yaramaz canım, hastanedki ışık dalga boyutunda oluyo ya evdeki florasan gibi değil . Güneşide direk alması lazım camın arkasından alması olmuyo. Bol bol emzir. Tek çare bu inşallah hastanelik durumun olmaz🙏🏻