Nazirecan Merhabalar 😊 5 buçuk aylık kızım var yürüteç mi alsam ilk adım oyuncağı mı alsam karar veremedim sizce hangisi daha iyi ve kullanışlı.?
GizemLina7 Nazirecan valla benim kızım 5buöuk aylık yürüteç aldım önüne arkasına yastık koyuyorum mis gibi iş güç yaparken de aklım kalmıyor kendi kendine oynuyor ilk adım arabasına daha zaman var ben artık biyerde yalnız ne yatırabiliyorum nede oturtabilşyorum dönmeye başladı kendini kaydırmaya başladı riskli dönemdeyiz yani ben yürüteç tercih ettim ☺️
Kuboos_ Nazirecan yürüme arkadaşı alın yürüteç zararlı bende heves edip aldım bebeğim parmak uçlarında adım atıyodu bu aralar düzeldi biraz
Melisakyol İkisinide almayın bence. İlk adım arabasıda zararlı. Kulanırken tam dik yürüyemediği için hem omurgasına zararmış hemde daha geç yürümesine neden oluyormuş. En güzel serbest bırakmak. Koltuklara tırmanış çabasını görmek
BabyHazar Bence almayın ben ebebekten ikisinide aldım yürütec çok zararlı zaten bebek bir yere tutunup yürüyorsa zaten kendi yürür ama ilk adım arabasını oynaması için alabilirsiniz vakit geçiriyorlar uzun süre
musmutluanniskos Yürüteç almayın sakın. İlk adım arabasını da ayakta kendi durabilmeye başladıktan sonra kullandırın👍