Denizmelisa Ne zmn gelir bu dişler? Nasılsın artık bittim 5 gündür gece gündüz uyku yok. İshal, sesi kısıldı, huysuz, sürekli ağlama çıldırıcam artık 🤯 7 ay 4 günlüğüz. Kaç gün daha sürer?
Zeyzey Denizmelisa Öncelikle Allah sabır versin bende daha yeni atlattım çok şükür benim bebeğimin ki 1 hafta sürdü
Balcocuk2 Denizmelisa biz 5 ay 18 günlüğüz aynı sıkıntı bizde dişin ucu var devamı yok uykusuz geceler gündüzler ağlamalar bekliyoruz artık ne zaman gelirse artık
Retina Denizmelisa zeytinyağına karanfil koy birkaç tane dolapta beklet akşamları damaklarına sür biz bununla 5 diş çıkardık biraz huysuzlukla geçiyor
Denizmelisa Zeyzey dua ediyorum bende sabah uyandığımda çıksın artık 😞 Dişlerde belirginlik varmıydı?
Icot [bilinmeyen] biz de tetagil kullandık kızım çok sevmişti :) doktor şimdi dencol jel yazdı ona başladık ama tetagil daha iyiydi bence.
Denizmelisa [bilinmeyen] canım çok teşekkür ederim. Dün aldım 30 liraya 😊 kızımın ağzına döktüm çok sevdi çok güzel yedi resmen 😊 bu gece birazda olsa uyudu çok şükür 🙏 Hiç uyumuyordu sabaha kadar.
Denizmelisa [bilinmeyen] canım ya eczacı öyle demişti. Kızıma kayınvalidem bakıyor şimdi ona senin dediğin gibi söyledim sür diye öyle daha iyi etki eder sanırım.
Uzunkirpik1728 Retina ek gıdaya başlamamış bebekler içinde geçerli mi bu kür bebeğim 4 ay 23 günlükte..
Hiranur1905 Denizmelisa bnmkide 5 ay 4 gunlk 2 haftadr bizimkide çok mızmız sürekli ağlıyor ama ishal ateş feln yok simdilk bakalm