Busralnann Bu mamayı kullananlar bebeğinize kilo yaptımı, alerji şüphesiyle bu mamaya başladık deneyeceğiz bi süre, prematüre doğduk şimdiye kadar kilomuz iyi gitti düşmesini isyemiyorum kilo yapıyormu nasıl bi mama
Yenidennn Busralnann alerjiden dolayı bizde kullanıyoruz, ama kilosunu daha bilmiyorum en son 6 kilo idi. Bebeğiniz içiyor mu mamayı malum tadı ve kokusu kötü
Alinduru Busralnann biz de alerji tedavisinden sonra başladık ben çoklu besin diyeti yaptığım için vitamin alsın diye doktorumuz vermişti çok az pekmez koydum içine ve yaptıktan sonra bir süre havalandır kokusu gitsin öyle içir demişti. Kilo alımına da etkisi olmuştu kullanırken güzel kilo alıyordu.
Mervea Busralnann oğlum için kullandık ama biz sırf kilo için değil alerjik olduğundan alamadığı takvileri mamadan karşılasın diyeydi Alerjik olmasına rağmen kilo sorunu hiç yaşamadık
Busralnann Yenidennn bugün başladık içti valla bi sıkıntı olmadı ama 2 ay 13 günlük düzeltilmiş olarakta 32 günlük ondan sanırım tatları alamıyor
Busralnann Ozlem98 normalde bebeğim 2 aydır ayda 1 kilo alıyor devam edermi bu böyle sizin nasıl aylık kilonuz
Ozlem98 Busralnann biz 4 aylıkken başladık kullanmaya 800-1000 gram arasında düzenli olarak kilo alımı devam etti
Alinduru Busralnann korkmayın benim bebeğim hala zayıf ama alt sınırda olmadığı içim doktor sorun yok diyor. Zaten alerjik bebekler biraz zor kilo alıyorlar, kilodan ziyade sağlıklı olması önemli. Eğer boy, kilo normal değerler aralığındaysa sorun olmaz diyor doktorumuz.