HonKiPonKiDoNiNo Aa ne guzel birsey yapmislar ama bu onuda cikarir 🤣🤣 siparis verelim ya deneyelim Mom107
HonKiPonKiDoNiNo Butun kisliklarini aldim yasi gelince hic giymez , ayakkabiya gecsede rahatlasam 🙏 _milena
Kuzumveben HonKiPonKiDoNiNo https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Pijama-Alt/3829153/669256 bebeginiz normal alt giymiyormu onun yerini bunu giydirin istemiyor dediniz anlamadim
HonKiPonKiDoNiNo Aaaben diger ayaklilardan bahsetmistim, boyle corapli olanlari ilk.kez goruyorumm 😱Kuzumveben
Kuzumveben HonKiPonKiDoNiNo bende sasirdim yorumunuz o yuzden link ekledim bunlat corap cikaran bebekler icin birebir e bebekte be lcwda var bakabilirsiniz
Keremtugra HonKiPonKiDoNiNo 4 5 aylikken çok cikarirdi ayaklariyls oynarken bi ara birakmisti simdi 13 aylik yine cikariyo bitanesi ni bulaniyorum koktuk altlarina oraya buraya sokuyo 😀
Badevehande HonKiPonKiDoNiNo içten kilotlu çorap giydirin. Benim kızımda şişko olduğu için çorap bileğini sıkıyor çareyi kilotlu çorapta buldum😂
Minikcivcivim HonKiPonKiDoNiNo bizimki de öyle külotlu çorap çözüm ve bazı çoraplı altlar var e bebekte falan ben onlardan da giydiriyorum mesela o da başla bi çözüm 😂