Ati22 ilk gece ağlamadı desem yalan olur. Ancak bu ağlama öyle çığlık kıyamet birşey değildi. Akşam uykusu için 2-3 saat uğraştığımı bilirim. Uyuyamaz, uykuya dalamadıkça huysuzlanır, daha çok aglardı. Uyur yarım saat sonra kalkar emer, bu arada uykusu kaçar bezi kirlenir vs derken aynı süreci başa alırdık. İyi gecemizde 4 kötü gecemizde 8 kez emmeye kalkardı.
gündüz uykularımız tam faciaydı. Ben yanında yattığım sürece yarım saat en fazla 40 dakika uyur, ben kalksam hemen uyanırdı.
İlk gece uykusuyla başladık eğitime, eğitim süreci içersinde ilk dişimizi çıkardık ve uykularımızı etkilemedi bu durum. Şükür adapte olma sorunu yaşamadık, ertesi gün alışmıştı. Ben çocuğumun uyku işaretlerini anlamamışım. Onları öğrendim. Zaten eğitim bebeğe değil aslında anneye veriliyor. Anne ne yapması gerektiğini öğreniyor. Gündüz uykuları düzene girince ek gıda öğünlerimiz bile düzene girmiş oldu.
Gece kalktığı oluyor, bu kalkma ağlaya ağlaya değil tabiki. ben hemen yerimden zıplamıyorum, kalkıp yanına gidene kadar emziği alıp uyumaya devam etmiş oluyor çoğu zaman.