Frdbgmgnc Yigitefem23 9aylik bebeğim var hala adet olmadım bende denesemmi acaba rahatsız oluyorum hamile kalacam korkusu psikolojimi bozdu iyice🤦
Yigitefem23 minnakkbebek soğanı 2 ye bölün suya atıp kaynatin su rengini degisince de altını kapatın sogumaya bırakın biraz soğuduktan sonra 1 bardak tüketin. Bana 1 bardak yetti ertesi günü adet oldum zaten .. 😊
Mervekuvet200saniye Frdbgmgnc bende normalde 9 10 günde bi olurken 1 ay geçti 2 gün oldum sonrası yok hamile miyim acaba diye korkuyorum psikolojim bozuluyo düşündükçe
Yigitefem23 Frdbgmgnc canim emzirdigimiz için dengesizlesebiliyo kimi 1 yil sonra adet görürken kimi 2. Ayında oluyo benim gibi az olur cok olur. Eger bunu deneyeceksen mutlaka gebelik testini yap supheleniyosan sonra bu kürü dene
bahar5858 Ben de her türlü şeyi denedim ama 4 gündür olmaya ugraşıyodum olmadım soğan suyu maydonoz suyu herşeyi denedim
Yigitefem23 Meryem2020 yok kiz aksamdi aklima geldi yapayim dedim sogani kabuyla ikiye bolup kaynattim dinlendi biraz ictim ertesi günü adet.oldum
Kklglsm Maydonoz suyunu tavsiye ederim. Sabahtan 1-3 litre suyla kaynatın akşama kadar sürekli içerek bitirin. 2 hafta adet gecikmesi yaşadım, bu kürü uyguladıktan sonraki gün adet oldum biraz bayabilir tadı küçük bir limon da atabilirsiniz
elif-emirinannesi Kklglsm emzirenler içebiliyor mu 29 gündür gecikmem var 2 gün önce kan verdim gebelik yoktu.
Kklglsm Sevinc543yakut sadece 1 gün sabahtan akşama kadar sürekli içtim, ertesi gün sabah adet oldum 😊
Kklglsm elif-emirinannesi maydonoz sütü azaltır diyorlar ama çok uzun bir süre içerseniz geçerlidir diye düşünüyorum. İçebilirsiniz tabiki. Ben de emziyorum, hem dolaşımı hızlandırıyor hem ödemi atıyor